5.2.2017

Viikon 5 heppailut

Moikka,

Tällä kuluneella viikolla olin tetissä Niemisen Markun ravitallilla Teivossa. Mun tehtäviin siellä kuului hevosten valjastus ja purku, hevosten ja varusteiden pesu, hevosten hoitotoimenpiteet esim. jalkojen käärimiset yms. ja yleinen tallin siistiminen. Tykkäsin tosi paljon hommasta ja ei tullut missään vaiheessa sellaista fiilistä, että tän perusteella en ainakaan hae Kaustiselle, vaan kokemus lähinnä vahvisti luottamusta, että tuun kyllä selviään tällä alalla!

Tiistaina oli vuorossa Siirin ratsastus ja tallihommat. Normisti siis siivosin karsinan ja laitoin heinät sekä ruuat. Ratsastin Siirillä sellaisen puolisen tuntia tein paljon ravia ja eteen alas työskentelyä. Siiri meni oikeen kivasti ja rennohkosti. 

Perjantaina oli Anjalan tunnin vuoro jolloin menin Lyylillä (Ave Maria). Tunnilla tehtiin loivia kiemuroita ravissa ja käynnissä ja voltteja ravissa ja laukassa. Tarkoituksena oli siis asetella ja taivutella. Lyyli oli alusta asti vähän jäykkä eikä oikein halunnun taipua, mutta lopppua kohti se tuli hieman paremmaksi. Parhaiten onnistuivat laukasta käyntiin siirtymiset, joista olin yllättynyt positiivisesti. Pikkusisko oli kuvaamassa, mutta kuvien laatu ei päätä huimannut, joten tässä kaksi parasta otosta :DLauantaina vuorossa oli taas Teivon T76-ravit, jossa kävin morjestamassa tuttuja ja kerkesin pari lähtöä katselemaan ennenkuin lähdin Pauliinan synttäreille. Olin Teivossa siinä puoli yhden aikaan, kun iskä meni kokoukseen. Kävin siinä sitten Teivonlinnassa välipalalla ja katsomassa poisjäännit ja muuten hengaamassa. Sen jälkeen kävin Horzessa ostamassa piiskan Pauliinalle synttärilahjaksi ja sitten siitä lähdin tallinmäelle käymään juttelemaan Jarin ja Terhin kanssa. Jarilla oli siis Super Ray eli Reino startissa ja sen lähdön (2) jälkeen lähdinkin Pauliinalle.

Huomenna olisi tarkoitus mennä käymään Siirillä poikkeuksellisesti, kun sillä on tiistaina kranio. Pauliina tulee mukaan sinne ja sen jälkeen mennäänkin Kuulle, jossa käyn ajamassa Leenun :)

-Sara

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Muistathan jättää asiattomuuden omaan tietoosi!